WIE ZIJN WIJ SAMEN

Wij zijn Arnoud en Eline, getrouwd en trotse ouders van twee heerlijke meiden; Madelief en Florine. Grote Griekenland liefhebbers, en gek op goed eten, een lekker wijntje en wandelen. Zo houden wij alles goed in balans.

Samen hebben wij een gedeelde passie; dat is de mens en het menselijk lichaam. En zo zijn wij op het idee TOTAL CHARGE UP gekomen. Met als doel om jou te helpen ontspannen en opgeladen naar huis te laten gaan. Wij gaan jouw lichaam helpen ontspannen door pijnklachten te verminderen, jouw mind te ontstressen en jouw huid laten stralen door verzorging.

Arnoud

Mijn naam is Arnoud Kuiper, eigenaar van ARTQI. Ik heb een enorme passie voor de Chinese Geneeskunde en dit heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen onderneming ARTQI ben gestart. Dat lichamelijke klachten opgelost kunnen worden door middel van manipulatie en massage boeit mij al vele jaren. In het najaar van 2015 ben ik gestart met de opleiding Basis Chinese Geneeskunde.

Iedereen heeft wel eens pijn en/of klachten, maar wat ligt hier nou eigenlijk aan ten grondslag? In de wereld van de Chinese Geneeskunde ga je terug naar de oorzaak, uiteraard wordt de klacht aangepakt, maar nog belangrijker is het aanpakken van de onderliggende oorzaak.

Mijn basisjaar Chinese Geneeskunde heb ik vervolgd met de studie Tuina Therapie. Tuina is vrij vertaald ‘duw en grijp’ en, om het iets concreter te maken, een Tuina behandeling bestaat uit massagetechnieken, manipulatie en acupressuur. Na mijn afstudeerscriptie over het veelbesproken onderwerp ‘stress’ en na vele praktijkuren te hebben gedraaid, heb ik in 2020 mijn diploma tot Tuina Therapeut in ontvangst mogen nemen.

Door te kijken naar het complete plaatje van een mens als geheel, waar een uitgebreide anamnese aan ten grondslag ligt, help ik cliënten met mijn behandeling af van klachten of kan ik in ieder geval de klachten aanzienlijk verminderen. Ik heb mijn passie gevonden en wil nog vele jaren vele cliënten weer gelukkig naar huis laten gaan.

Een greep uit de klachten die ik zoal behandel:

» Hoofdpijn

» Nek- en schouderklachten 

» Rugklachten in meeste brede zin 

» Darmproblematiek

» Been-, arm-, voet- en handklachten

» Maar ook minder tastbare klachten als vermoeidheid en een opgejaagd gevoel

Klachten komen ergens vandaan en ik kan je van deze klachten afhelpen en ook de bron met je opsporen en/of behandelen, maar het betekent ook vaak dat je zelf in actie moet komen met mogelijke aanpassingen in je levenspatroon!

Eline

Mijn naam is Eline, Al ruim 15 jaar run ik met veel passie mijn schoonheidssalon, SALON MARLINE. Ik geloof in mooi van binnenuit en buitenaf. Ik ben mij door de jaren heen gaan specialiseren in verschillende massage technieken, product ingrediënten en huid verbeterende behandelingen.

Ik ben gaan werken met de producten van ABSOLUTION, biologisch samengestelde producten met natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat ik jouw huid met de juiste kennis, behandeling, verzorging en producten weer in balans kan krijgen en kan laten stralen. Zonder ingewikkelde ingrepen, wel werken op natuurlijke anti aging, natuurlijke huidverbetering en tijd bestrijdend. Ik coach jou hier graag bij.

Ook vind ik het heel fijn om mensen te laten ontspannen, niks is fijner dan in de drukte van alle dag iemand in mijn stoel volledig te kunnen laten ontspannen. Uit je hoofd, in balans komen, resetten, opladen en genieten van het moment.

Tot ‘Total Charge Up’!

Eline en Arnoud

0
    0
    Jouw producten
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop